Am fost la Gala Societății Civile

In general

Luni seara, sub coloanele de la Ateneul Român, printre doamne în rochii și domni în sacouri, se găsea și o expoziție foto din România #deajutor. O parte dintre fotografiile făcute de Barna Nemethi la începutul anului în Moldova, la grădinițele și școlile renovate prin campania noastră, „1 leu pentru comunitate”, au fost expuse cu ocazia Galei Societății Civile.

E al doilea an în care susținem, cu mândrie, Gala, un eveniment care premiază binele dezinteresat. Ne-am bucurat să fim și anul acesta printre cei care au urcat pe scenă ca să înmâneze un premiu. Dar, până să ajungem acolo, ne-am oprit să ne facem o poză, în echipă completă:

Revenind la lucruri serioase, Claudia Russu (Marketing Manager-ul nostru) a înmânat premiul pentru cel mai de Impact proiect al ONG-urilor din 2014. Categoria a avut doi câștigători: grupul de inițiativă civică “Iașiul iubește Teii” și Organizația “Salvați Copiii România” pentru proiectul “Grija pentru Copii”, realizat alături de Dorna! Despre ambele proiecte puteți citi mai multe aici și aici.

Îi felicităm pe toți câștigătorii de aseară, o listă completă găsiți pe site-ul Galei. Sperăm să ne revedem și anul viitor, cu cât mai mult Bine!

Am fost la Gala Societății Civile | Blog #deajutor