August a fost o lună bună pentru noi

In intre timp

S-a încheiat o lună frumoasă pentru oamenii de la Patru Mâini și pentru membrii comunitații #de ajutor. Întreaga echipă s-a mobilizat pentru a oferi ajutor celor mai nevoiași dintre semenii noștri și am reușit să realizăm lucruri bune. N-au fost eforturi mari, dar a fost implicare și mult suflet.

Fiecare membru al Echipei Patru Mâini a contribuit cu o sumă pentru a ajuta un om nevoiaș, iar rezultatele ne fac mândri și ne dau curaj să continuăm. Împreună am reușit să ajutăm 13 familii și să bucurăm 41 de copii cu dulciuri, rechizite și jucării, dar și câțiva bătrâni rămași fără sprijin.

Am câștigat mai mult decât am dăruit, am învățat unii despre ceilalți, dar am învățat multe despre noi  – despre ce putem realiza dacă ne dorim cu adevărat.

Am inspirat oameni de bine, care ne-au fost aproape și s-au implicat în egală măsură în proiect, dar am fost, la rândul nostru, inspirați de persoane cu inițiativă și prezență de spirit cum este Cătălina Andreea Tănase, care, deși nu a împlinit încă 18 ani, a inițiat o campanie de strângere de fonduri pentru Grădinița Bălteni – Iași. Rezultatele nu au întârziat să apară – a reușit să asigure necesarul de rechizite pentru un an întreg.

fetita

Sau domnul Sorin Rogozan, care se implică de ani buni în acțiuni de volutariat pentru ajutorarea copiilor cu probleme și a familiilor nevoiașe.

barbat

Le multumim tuturor și suntem mândri că fac parte din comunitatea oamenilor care ajută!

Dar nu este timp de pierdut, demarăm o noua acțiune de ajutor pentru copii și acesta este numai începutul!

Articol scris de Constanța Dumitrașcu (Specialist HR, Patru Mâini).

August a fost o lună bună pentru noi | Blog #deajutor