Bilanțul campaniei de renovări: Și mai mult ajutor

In renovări 2016

Prima etapă a campaniei de renovări s-a încheiat pe 30 aprilie. În final, au fost înscrise 168 de clădiri, care au acumulat aproape 39.000 de voturi, peste 700 de persoane s-au înscris ca voluntari, iar numărul este în creștere.

voturi

În Bacău și Brăila au fost înscrise cele mai multe clădiri, 14 instituții au nevoie de renovări în fiecare dintre județe. Pe următorul loc este Iașiul, cu 12 clădiri, apoi Neamț cu 11 înscrieri și Gorj cu 9 clădiri.

Grădinița P. P . Nr. 57 din Constanța a acumulat 2493 de voturi, Liceul de Artă „Gheorghe Tătărescu”, Focşani – 2353, Spitalul de copii „Sfânta Maria”, secția neurochirurgie, Iași – 1271, Școala Gimnazială „Ecaterina Teodoroiu”, Târgu Jiu – 1131, Școala Profesională de Cooperație, Botoşani – 1056, iar Colegiul Economic „Ion Ghica” – 1028.

cladiri inscrise

Acum, că am povestit despre ce a fost, să vedem ce va urma.

Etapa a II-a a campaniei strânge bani pentru renovările câștigătoare. În a doua parte a lunii mai, echipa tehnică Patru Mâini va evalua cele mai votate locații și va decide care sunt cele care au cea mai mare nevoie de renovări, urmând ca lista să o facem publică după 31 mai.

Patru produse participă la campanie (Primus ExtraFlex, Primus Glet de Interior, Primus MacroGranular Alb și Primus Chit Multicolor Antibacterian) și donează 0,5 Lei sau 1 Leu, sume care merg în Fondul pentru Comunitate.

Facebook postAstfel, fiecare sac Patru Mâini pe care îl cumperi ajută o grădiniță, un spital sau o școală din județul în care ești. Deci nu te alegi doar cu o lucrare de calitate, ci și cu ajutor adus comunității din care faci parte.

Este atât de simplu. Te invităm să fii în continuare #deajutor și să îți ajuți comunitatea să crească!

 

 

 

 

Bilanțul campaniei de renovări: Și mai mult ajutor | Blog #deajutor