Câștigă pentru tine și copilul tău pe Comunitatea Meșterilor!

In Comunitatea Meșterilor

Astăzi vrem să-ți spunem mai multe despre Comunitatea Meșterilor și să te invităm la premii! Pentru lucrări de calitate, renovezi deja cu Patru Mâini și te bucuri de toate surprizele pe care ți le-am pregătit.

Ce trebuie să faci?

Uite că ți-am pregătit o listă scurtă de la Primus la Premii:

  1. Înscrie-te pe site.
  2. Decupează laterala sacului sau descoperă codul unic din interior și trimite-le prin poștă ca să acumulezi Lei și Mânuțe.
  3. Alege produse pentru tine și cel mic și ia-ți tot ce îți dorești cu Mânuțele și Leii de pe cardul #deajutor.
  4. Bucură-te de premiile pe care ți le-ai ales.
  5. Continuă să înscrii codurile pentru și mai multe câștiguri!

Este atât de simplu să câștigi în Comunitatea Meșterilor!

Cum funcționează?

Tu alegi produsele Primus cu care renovezi și fiecare dintre ele îți aduce un anumit număr de mânuțe și bani pe cardul #deajutor, pe care îl primești când te înscrii pe site.

  • Acum să vorbim pe scurt și despre ce premii ți-am pregătit.

Mânuțele le strângi în contul de pe Comunitatea Meșterilor și le poți schimba în premii pentru viitorul copilului tău, de la cărți și trotinete, până la tabere și abonamente la reviste.

Banii de pe cardul #deajutor îi poți folosi în magazinele partenere, pentru electrocasnice, mobilă, haine, produse de îngrijire și multe altele.

Ah, și nu ți-am spus de Caietul de exerciții pe care îl primesc toți copiii la doi saci de Primus cumpărați. E plin de teste și jocuri amuzante, pentru ca cel mic să-și dea seama de inteligența care i se potrivește și să exerseze în continuare tot ceea ce îl pasionează. Dar mai bine haide să îți arătăm:

Și acum, nu ne mai rămâne decât să-ți spunem: Ne vedem cu premii pe Comunitatea Meșterilor!

Câștigă pentru tine și copilul tău pe Comunitatea Meșterilor! | Blog #deajutor