Despre campania noastră și canicula din România

In renovări 2015

Suntem la începutul lui august, canicula sufocă România, campania noastră de strângere de fonduri continuă. Cum canicula are mai multă forță în anumite județe, și le lovește locuitorii cu peste 35 de grade, față de alte zone, în care e mai blândă, la fel merge și campania noastră: în unele județe am strâns mai mulți bani, adică am vândut mai multe produse de ajutor, iar în altele am strâns mai puțin. Desigur, suntem încrezători că până la finalul lui septembrie vor fi atinsele sumele necesare peste tot.

În aplicația noastră de Facebook am actualizat situația pentru fiecare dintre cele 39 de clădiri. La o simplă privire putem să facem un mic clasament al grădinițelor și școlilor care au nevoie de cele mai multe fonduri:

Grădinița Grădinița cu Program Prelungit nr 6. „Prichindel”, Botoșani
Clădirea are nevoie de renovări mari, corpurile sanitare fiind insalubre. Princhindeii de la Prichindel au nevoie de condiții mai bune, iar oamenii din Botoșani îi pot ajuta!
Sumă necesară renovării: 6630 lei
Sumă strânsă până acum: 706 lei

Centrul de zi „Prietenia” din Popești, Bihor
Clădirea necesită izolare termică și renovări destul de mari în interior. La fel, oricine din județul Oradea Bihor care renovează cu produsele noastre poate ajuta la renovarea acestui Centru.
Sumă necesară renovării: 4000 lei
Sumă strânsă: 80 lei

Școala generală, Cataloi, comuna Frecăței, Tulcea
Școala din Cataloi are toaleta în curte. În anul 2015. Tulceni, ne puteți ajuta să le oferim copiilor de aici niște condiții decente.
Sumă necesară renovării: 11317 lei
Sumă strânsă până acum: 1392 lei

Grădinița „Lumea Copiilor”, Târgu Jiu
Această clădire are nevoie de renovarea corpurilor sanitare urgent și oricine renovează cu produsele noastre în Târgu Jiu poate da o mână de ajutor.
Sumă necesară renovării: 4200 lei
Sumă strânsă: 486 lei

Școala Gimnazială „Nagy Imre”, Miercurea Ciuc
Copiii de la Nagy Imre vor doar niște corpuri sanitare normale. Miercurea Ciuc, îi ajutăm?
Sumă necesară renovării: 5300 lei
Sumă strânsă: 910 lei

Grădinița Semenic, Reșița
Dacă nu e renovată urgent, fațada grădiniței o să cadă cu totul. Locuitorii din Caraș-Severin pot ajuta la renovarea ei.
Sumă necesară renovării: 44000 lei
Sumă strânsă: 313 lei

Școala cu program normal, Zăpodeni, Vaslui
O clădire veche care nu a mai fost renovată de cel puțin 10 ani. Vasluieni, hai să-I ajutăm pe copiii din Zăpodeni!
Sumă necesară renovării: 3300 lei
Sumă strânsă: 400 lei

Vă reamintim că 1 leu din fiecare sac de Primus MacroGranular Alb, Primus Glet de Interior și Primus ExtraFlex vândut în perioada mai – septembrie 2015 merge într-un Fond pentru Comunitate și mai departe, în renovari. Totul se întâmplă local, banii strânși în fiecare județ fiind folosiți la renovarea unei clădiri din raza acestuia.

Hai să ajutăm împreună!

Despre campania noastră și canicula din România | Blog #deajutor