Ne pregătim să umplem harta României #deajutor și în 2015

In renovări 2015

Am început anul 2015 în forță și sperăm să o ducem așa până la final. În martie am lansat aplicația noastră #deajutor prin care v-am propus să ne sprijiniți campania de renovări. Împreună am strâns peste 60 de propuneri grădinițe, școli, spitale din toată țara care au nevoie de renovări. S-a votat mult și ne bucură că spiritul pe care îl promovăm a fost propagat mai departe: schimbările se produc prima dată la nivel mic, înainte să se producă la nivel mare.

Am analizat îndelung lista cu propuneri și am ales, în final, 26 de clădiri care vor intra anul acesta în program. Acestora li se vor adăuga alte 10, pe care le continuăm din anii trecuți. Când am întocmit lista am ținut cont de câțiva factori: magazinele Deademan de lângă localitățile în care se află clădirea (fără acestea nu avem cum sa strângem banii), dar și numărul voturilor obținute în aplicație. Mai mult, din experiența anilor trecuți, nu se strâng bani suficienți pentru renovarea a două clădiri din același județ, așa că, acolo unde am avut mai multe clădiri din aceeași localitate, am ales-o pe cea mai votată. Lista finală o vom anunța la începutul lunii iunie.

Până atunci, trebuie să știți că am pornit campania de strângere de fonduri pentru renovări. Astfel, trei dintre produsele noastre intră în această campanie: Primus MacroGranular Alb, Primus Glet de Interior și Primus ExtraFlex. Asta înseamnă că din mai până în septembrie, la fiecare sac cumpărat (dintre aceste trei produse) noi punem un leu deoparte pentru renovări.

Totul este local: banii pe care îi strângem din vânzările de la Brașov se întorc tot în Brașov, ca să renoveze acolo o clădire. Banii pe care îi strângem în Suceava se întorc tot în Suceava, ca să renoveze o clădire de acolo, și tot așa, în toată țara.

Deci, dacă vă construiți o casă sau dacă vă renovați apartamentul, folosind produsele noastre nu vă asigurați doar că o să iasă o lucrare de calitate, ci și că vă ajutați comunitatea!

Ne pregătim să umplem harta României #deajutor și în 2015 | Blog #deajutor